Over Canyon Clan

Onze Hoekstenen

Bouw met ons aan een duurzame toekomst met op maat gemaakte software.

1. Unieke Gebruikerservaringen

Wij bouwen de brug tussen mens en technologie door onze focus op gebruikergecentraliseerd productontwerp, versterkt met psychologische analyses en verwerking van gedragsdata.

More Meer weten

2. Kosteneffectieve Ontwikkeling

Dankzij onze jarenlange vakexpertise in webtechnologie zorgen wij voor een snelle oplevering van robuuste, veilige en stabiele software. Ideaal voor een snelle time-to-market met beperkte risico's.

More Meer weten

3. Verantwoord Ondernemerschap

We hanteren uitsluitend maatschappelijk verantwoorde principes rond veiligheid, privacy en milieu. Als mensgerichte onderneming focussen we ons op co-creatie en duurzame samenwerkingen, met de nodige nazorg.

More Meer weten

Canyon Clan is een lokaal en vertrouwenswaardig alternatief als dienstverlener van software maatwerk.

"Wij zijn klein genoeg om mee te denken met onze klant en groot genoeg om het te doen gebeuren."

Ethisch

Unieke Gebruikerservaringen

Canyon Clan bouwt op maat gemaakte digitale tools met peper en zout. ✨

We maken gebruik van technologie om software te creëren die écht aansluit bij de behoeftes van haar eindgebruikers. Daarvoor kijken we verder dan alleen functionele aspecten van onze apps.

De gebruikers van digitale tools zijn natuurlijk steeds echte mensen.

Wat drijft mensen tot het gebruik van de tools die wij bouwen? Hoe motiveren we gebruikers om digitale processen te doorlopen zonder weerstand? Die vragen beantwoorden we door psychologische analyses te maken van de beoogde eindgebruikers en gedragsgegevens te analyseren. Op die manier bouwt Canyon Clan platformen, apps en websites die een brug vormen tussen de digitale wereld en het menselijke.

More Meer weten
Uniek

Kosteneffectieve Ontwikkeling

Canyon Clan voorziet competitieve wendbare ontwikkelingstrajecten. ✨

Dankzij onze jarenlange ervaring met softwareprojecten, kunnen wij snel kwalitatief werk leveren. We kiezen steeds voor stabiele webtechnologieën, waarbij wij nooit innovatieve trends uit het oog verliezen.

Deze expertise garandeert dat wij systematisch veilig en robuuste applicaties kunnen opleveren. We werken kostenefficiënt zonder gedoe en bouwen duurzame langetermijnsamenwerkingen met onze klanten en partners.

More Meer weten
Duurzaam

Verantwoord Ondernemerschap

Canyon Clan bouwt aan een betere wereld met behulp van technologie. ✨

Als technologiebedrijf dragen wij onze verantwoordelijkheid bij het creëren van onze digitale tools. Bij elk project stellen wij ons de vraag welke impact de toepassing zal hebben op mens, milieu en onze samenleving.

Wij geloven in technologie als aanvulling op mensen, nooit ter vervanging van individuen. Daarom zijn we techno-positivisten en geloven in een high-tech wereld zonder te verloochenen wat ons mens maakt.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om ethische principes te hanteren rond welzijn, veiligheid en privacy van onze eindgebruikers. Het wettelijke kader, vullen wij graag aan met ons gezond verstand.

More Meer weten

Onze Expertise

Webtechnologie

Van toepassingen voor de verzekeringssector tot entertainment, retail of zorg, samen met onze klanten en partners bouwden we veilige en stabiele webgebaseerde platformen, apps en websites.

Product & UX Design

Wij bouwen jouw digitale platformen "met peper en zout". Met behulp van psychologische analyses van het profiel van jouw eindgebruikers, ontwerpen we toepassingen die bij "mensen" passen.

IT Infrastructuur

In samenwerking met Google, zorgen we voor veilige en schaalbare hosting van jouw project. Dankzij dagelijkse backups kunnen wij garanderen jouw data nooit verloren gaat.

Consultancy

Je bent ook bij ons aan het juiste adres voor advies, analyses, integraties en ander maatwerk. Onze Clan heeft ervaring met databeheer en -visualisatie, servers, en het ad-hoc oplossen van IT problemen.

De Clan

Wij ❤️ technologie en mensen.

Clan Member Photo

Thomas Sonck

Co-Founder & CEO

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Dieter Vandendriessche

Co-Founder & CTO

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Kelvin Boey

Web Crafter

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Chloé Beekman

Visual Designer

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Kwinten Fruytier

UX Expert

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Aurelie Anciaux

Marketing

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Wanda Vandekerkhof

Marketing

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Isabelle Delaere

Administratie

Email IconLinkedin Icon
Clan Member Photo

Ilse Gysel

Gedragsdeskundige

Email IconLinkedin Icon