Cave Warming Evenement

Gepost op zaterdag 29 april 2023

Afbeelding

Canyon Clan heeft haar intrek genomen in het Oostendse havengebied en dat wordt gevierd!

Feest bij Canyon Clan! 🎉

Met trots kondigen wij aan dat Canyon Clan, het software maatwerkbedrijf uit Oostende, dit jaar haar intrek heeft genomen in de historische gebouwen van de visveiling in Oostende.

Afgelopen vrijdag vierden wij onze komst naar de Oosteroever met een heus Cave Warming evenement! 🥂

Tijdens de avond nam onze Co-Founder & CEO, Thomas Sonck, het woord met een toelichting over hoe wij ons met Canyon Clan in de markt profileren als een lokale en vertrouwenswaardige technologiepartner.

Als software maatwerkbedrijf, bouwt Canyon Clan de brug tussen mens en technologie door de ontwikkeling van digitale platformen en apps met een focus op mensvriendelijke gebruikerservaringen.

Onze klanten zijn bedrijven die geen technische kennis in huis hebben of die technische versterking nodig hebben bij het uitwerken van hun eigen digitale tools, bijvoorbeeld wanneer bestaande tools niet goed genoeg aansluiten bij hun werking, of wanneer ze een eigen platform willen bouwen en vermarkten.

"We are small enough to care, but big enough to deliver."

Aanvullend nam Serge Schietecatte (EFC) het woord met een duiding over de geschiedenis en de toekomst van het gebied rond de Oostendse vismijn en visveiling.

Een warme dankjewel, Serge, voor jouw uiteenzetting!

Wij kiezen met Canyon Clan strategisch voor een werkplek in het havengebied omdat wij geloven in een synergie en kruisbestuiving met de andere gevestigde bedrijven. Wij kunnen een waardevolle partner zijn voor Marifish.Inc, de haven, Stad Oostende, het Vliz, de visserijbedrijven en als technologiebedrijf de trend helpen zetten om de buurt verder te ontwikkelen. Zo hopen wij nieuw leven te helpen blazen in site van de historische Oostendse vismijn.

Dankjewel aan alle genodigden voor jullie aanwezigheid en om er samen met ons een spetterende avond van te maken. Bij Canyon Clan zijn we klaar voor een geweldige toekomst! 🥳