clouds

Canyon
Clan

Referenties

sun

EEN SELECTIE VAN PROJECTEN

3D Rendering

Add Home

Voor de West-Vlaamse startup Add Home, maakte Canyon Clan tijdens de opstart van het bedrijf conceptuele 3D renders voor containers die omgebouwd worden naar extra slaapkamers, man caves, fitnessruimtes en meer. Het was ons genoegen om hen bij te staan tijdens de kick-off van hun zalig project.

Digitale Behoefteanalyse

grust.

Voor verzekeringsmakelaarsgroep grust. werkte Canyon Clan aan de digitalisering van het intake-gesprek. Hun gebruikers krijgen zo te maken met een vragenlijst waarvan de digitale beleving geoptimaliseerd werd. De gruststellers zijn in staat om de resultaten te analyseren en elke klant te benaderen op een persoonlijke manier.

Dit project gaat om een web-gebaseerde applicatie met een uitgebreide backoffice, waarbij integraties voorzien werden met klantensoftware, SMS-functionaliteiten en meer.

Grafisch Ontwerp

Breezo

Breezo bouwt luchtzuiveringssystemen met behulp van probiotica. Canyon Clan had het genoegen om de vormgeving te verzorgen voor hun communicatie.

Unieke Web Shop

The Laundry Market

Canyon Clan bouwde samen met Engaging Heroes, Miljaar Web Development en LDL Group aan een UX geoptimaliseerde webshop voor industriële wasmachines. De ontwikkeling ervan werd voorafgegaan door een studie, waarbij de beste manier bepaald werd om de doelmarkt te bereiken en de gebruikerservaring te optimaliseren. Zo voorzagen we in een unieke flow om machines aan te kopen, bijpassende advertentiecampagnes en pasten we gamification toe op een psychologisch verantwoorde manier.

Coaching App

Mentor of Light

Samen met het brein achter Solergie, dat actief is in diverse Afrikaanse landen, bouwde Canyon Clan een mobiele applicatie om Afrikaanse ondernemers te coachen vanuit Europa. Zo kunnen Togolese ondernemers hun cashflows bijhouden in de app en met hun vragen terecht bij coaches. Coaches die de app gebruiken kunnen advies vanop afstand verlenen. Het doel van het project was de market-fit te bepalen.

Websites

Referenties

Canyon Clan bouwde tal van websites voor kleine ondernemingen. Enkele referenties.

www.christoon.be
www.tovershows.be
www.gestopt.be
www.w4service.be
www.sonckit.be
www.sonckman.be
www.colorzoo.be
www.rommelmarktkinderfoorroeselare.be
www.dipierrot.be
www.odysseemusic.be
www.sanemho.be
www.villacecha.be

Consultancy

SDG Group

Voor SDG Group Nordic Hub, een internationaal IT-consultancybedrijf, verleende Canyon Clan haar expertise omtrent de uitwerking van slimme dataplatformen. Daarbij stonden de schaalbare infrastructuur en datavisualisatie centraal.