clouds

Canyon
Clan

Referenties

sun

EEN SELECTIE VAN PROJECTEN

Safety Kiosk

ORA Group

Met de firma ORA Group, bouwde Canyon Clan een Safety Kiosk die arbeiders op een gebruiksvriendelijke manier preventie- en instructiedocumenten laat raadplegen, ondertekenen en beheren.

Dog Collar Game

Beaphar / Gutzandglory

Voor een marketing campagne van Beaphar, bouwde Canyon Clan, samen met Moon Monster Studios een pac-man game voor de promotie van hun halsbanden voor honden.

Roltrap Game

Agoria

Voor Agoria bouwde Canyon Clan een backend voor het beheer van hoge scores bij het spelen van een game rond veiligheid op roltrappen.

Leden App & Website

Royal Ostend Golf Club

Canyon Clan is de vertrouwde IT-partner van de Koninklijke Oostendse Golf Club. Samen bouwden we een hedendaagse website met drone shots, aangevuld met een innovatieve leden-applicatie.

Browser Games

MoonMonster Studios

Canyon Clan bouwde samen met haar partner, MoonMonster Studios, verschillende browsergames en apps. Daarbij lag onze focus vooral op het databeheer, backends, API’s en IT-infrastructuur.

Communicatieplatform

Sidefish

Met de firma Sidefish, bouwde Canyon Clan een digitale bevragingstool, gericht aan verzekeringsmakelaars. Het gebruikersplatform bevat onder meer een online PDF editor, een veilig rechten & permissiesysteem en diverse integraties met externe diensten.

B&B Wellness Website

Villa Cecha

Voor de Oostendse Wellness en B&B, Villa Cecha, bouwde Canyon Clan een unieke website, met diverse integraties en een reservatietool.

Stadsspelenplatform

iChallenge

Met de firma iChallenge, bouwde de Clan een beheerdersplatform voor digitale, GPS-gebaseerde city games. Administrators creëren unieke wandelroutes met GSP-punten via het platform, waarbij elk punt een quizvraag of opdracht aanbiedt aan spelers. Die laatste kunnen deelnemen aan een wandelroute met behulp van een bijhorende app, gebouwd door onze partner MoonMonster Studios uit Kortrijk.

Consultancy

SDG Group

Voor SDG Group Nordic Hub, een internationaal IT-consultancybedrijf, verleende Canyon Clan haar expertise omtrent de uitwerking van slimme dataplatformen. Daarbij stonden de schaalbare infrastructuur en datavisualisatie centraal.

Coaching App

Mentor of Light

Samen met het brein achter Solergie, dat actief is in diverse Afrikaanse landen, bouwde Canyon Clan een mobiele applicatie om Afrikaanse ondernemers te coachen vanuit Europa. Zo kunnen Togolese ondernemers hun cashflows bijhouden in de app en met hun vragen terecht bij coaches. Coaches die de app gebruiken kunnen advies vanop afstand verlenen. Het doel van het project was de market-fit te bepalen.

Unieke Web Shop

The Laundry Market

Canyon Clan bouwde samen met Engaging Heroes, Miljaar Web Development en LDL Group aan een UX geoptimaliseerde webshop voor industriële wasmachines. De ontwikkeling ervan werd voorafgegaan door een studie, waarbij de beste manier bepaald werd om de doelmarkt te bereiken en de gebruikerservaring te optimaliseren. Zo voorzagen we in een unieke flow om machines aan te kopen, bijpassende advertentiecampagnes en pasten we gamification toe op een psychologisch verantwoorde manier.

Grafisch Ontwerp

Breezo

Breezo bouwt luchtzuiveringssystemen met behulp van probiotica. Canyon Clan had het genoegen om de vormgeving te verzorgen voor hun communicatie.

Digitale Behoefteanalyse

grust.

Met verzekeringsmakelaarsgroep grust. werkte Canyon Clan aan de digitalisering van het intake-gesprek. Hun klanten krijgen zo te maken met een vragenlijst waarvan de digitale beleving geoptimaliseerd werd. De gruststellers zijn in staat om de resultaten te analyseren en elke klant te benaderen op een persoonlijke manier.

3D Rendering

Add Home

Voor de West-Vlaamse startup Add Home, maakte Canyon Clan tijdens de opstart van het bedrijf conceptuele 3D renders voor containers die omgebouwd worden naar extra slaapkamers, man caves, fitnessruimtes en meer. Het was ons genoegen om hen bij te staan tijdens de kick-off van hun zalig project.