Drie pijlers

Waarvoor staat onze Clan?

één

Digitale Platformen

Data en psychologie combineren met software om zo een unieke ervaring te ontwikkelen voor de eindgebruiker.

meer
twee

The Clan

Wordt klant en partner van een familie. Ons jong en gepassioneerd team staat voor een mensgerichte aanpak.

meer
drie

Mensgericht ondernemen

Communicatie staat bij ons op nummer één (of nummer 3 in dit geval). Wij verbinden mensen met behulp van technologie.

meer
één

Digitale Platformen

platformen

Canyon Clan bouwt digitale platformen voor bedrijven binnen verschillende sectoren. We maken gebruik van technologie om software te creëren die aansluit bij de behoeftes van haar eindgebruikers. Daaronder kijken we verder dan het functionele aspect. De gebruikers van digitale tools zijn steeds mensen. Daarom is het belangrijk om naast functionele zaken evenzeer stil te staan bij emotionele aspecten. Wat drijft een gebruiker tot het gebruik van de tools die wij bouwen? Hoe motiveren we gebruikers om door digitale trajecten te lopen? Die vragen beantwoorden we door psychologische analyses te maken en gedragsdata van gebruikers te analyseren. Op die manier bouwen we met de tools die we maken unieke gebruikerservaringen.

WAT ONZE KLANTEN DAARVAN ZEGGEN

De bedrijven waarmee we samenwerken geven ons vooral als feedback dat ze het fijn vinden om met een jong en dynamisch team te maken te krijgen, waarin iedereen verantwoordelijkheid op zich neemt.

Ze vinden het daarnaast top om een kleine en wendbare partner te vinden in Canyon Clan, die flexibel is en dankzij lage operationele kosten een competitieve prijs kan zetten.

Villa CeCha

Canyon Clan heeft een prachtig en professionele website gemaakt voor onze wellness en B&B. We bevelen hen zeker aan.

review bone full review bone full review bone full review bone full review bone empty

Breezo

Eva van Canyon Clan heeft ons uitstekende grafische ontwerpen bezorgt voor al onze informatiebrochures. Zeer tevreden en een correcte prijs.

review bone full review bone full review bone full review bone full review bone full

Engaging Heroes

We hebben in Canyon Clan een betrouwbare partner gevonden voor het in de praktijk brengen van onze gamification-theorieën. Het is een enorm fijn team waarmee we hopen nog vele projecten te kunnen realiseren.

review bone full review bone full review bone full review bone full review bone full
twee

De Clan

Onze Clan bestaat uit jonge, gedreven individuen die het verschil willen maken. De familie bestaat uit webontwikkelaars, een grafisch designer, een UX-expert, een infrastructuurexpert en een HR-manager.

Omdat het team dynamisch aangevuld wordt met studenten en stagiairs, behouden we steeds een divers intern klankbord om met creatieve oplossingen te komen voor uitdagingen.

drie

Mensgericht ondernemen

ondernemen

De Clan plaatst mensen vooraan. Zowel binnen ons bedrijf als naar onze klanten en partners toe is dat onze belangrijkste waarde. Daarom zorgen we binnen de Clan voor een balans tussen werk en familie. Ook betekent dit ruimte voor creativiteit en verantwoordelijkheid. Binnen onze bedrijfscultuur heerst een flat-management structuur en de mogelijkheid om intern te ondernemen en groeien. Naar klanten en partners toe betekent dit dat we een luisterende houding aannemen en vooral aan co-creatie doen. Zo realiseren we steeds iteratieve projecten, waarbij in elke fase de assumpties van onze klanten en partners getest worden. Dankzij korte feedback-lussen, houden we sprongen tussen iteraties minimaal. En tenslotte naar de eindgebruikers toe van de platformen die we bouwen, gebruiken we psychologisch verantwoorde raamwerken om hun gebruikerservaring te optimaliseren. Dit doen we door gamification toe te passen en tip-top gebruikersinterfaces te ontwerpen.

Meer info